Saturday, January 19, 2013

Heegeldatud lumehelbed

Pole ammu midagi kirjutanud. Palju pole ka teinud. Aga midagi ikka. Võtsin osa Isetegijas lumehelveste tegemise ühisprojektist. Suure üllatusena "avastasin", et projekti tähtaeg lõpeb nüüd-varsti.


Pildil siis esimene ports lumehelbeid, millest väiksemad said omale kohad 2-l jõulukaardil ja suuremad läksid pakis kaasa, kui "Isiklik lumehang". Sihtkoht Hawaii :D . Kaartide jaoks heegeldasin ka need inglid. Helveste mustrid on pärit nii netiavarustest, ajaga kokku korjatud, kui ka raamatust "100 heegeldatud lumehelvest".Inglid pärit netiavarustest omapoolsete muudatustega. Tegin kokku 4 kaarti veidi erinevate inglitega. 2-e kaardi lumehelbed ja inglid läksid käiku ja posti nii kiiresti, et ei jõudnudki pilti teha.
Pealtvaade


Ülevaltvaade

Seestvaade

Ja põlemas.
Petab ära küll, mis?


Sees valgusallikaks led-teeküünal. Ja kodu leidsid need kaardid Eestis, Inglismaal, Hawail ja Soomes. Formaat 1 cm väiksem, kui A4. Lihtsalt ei mahtunud muudmoodi papile ära. Koos seisavad väikeste "kõrvakeste" abil mis said endale ka taskud esipoole siseküljele. "Tärgeldatud" PVA-ga. Osadele heegeldasin sisse hõbedase metallikniidi, osadele lisasin peale glitterliimi ja osadele PVA lahust, millesse oli segatud 3D glitterpuru. Peab möönma, et see puru päris kinni sinna jääda ei tahtnud. Loodan, et saajad nendega endale tuult ei lehvita, seega, ehk jääb mõni puru ka pikemalt pidama. 
Proovin neid nüüd lisada ka Isetegijas vastavasse albumisse :). Pole siiamaani veel aru aanud, kui suur see faili maht peab olema....

Päikest kõigile! Kevad ei ole enam kaugel!!


4 comments:

airiangoorad said...

Sarnaseid heegeldatud lumehelbeid nägin ühe tuttava jõulukuuse peal kaunistusena...täiesti taevalikud näevad välja.Lihtsuses peitub võlu.Sinu inglid on ka võrratud.Sa oled ikka tubli.

Taive said...

Tänud-tänud Airi!
Seesama kaart jõudis saajale Hawaii lkohale täpselt jõululaupäeval.

Arella said...

Ilusad helbed ja inglid! Eriti meeldib mulle valgustusega jõulukaart.

Unknown said...

Nii, nii ilus kaart.
Väga tahaks isegi seda sellise endale saada. Olen valmis ise heegeldama isegi. Kahjuks ei suutnud ma mustrit leida. Kas saaksite mustri siia ülesse panna?